Sandmark Uld

Kurser, workshops og undervisning

Hvad vil du være når du bliver stor?

"Det ved jeg ikke, men jeg skal i hvert fald ikke være lærer - for det er min mor" sagde mit 8 årige jeg.

Er man ironisk anlagt er det derfor ikke den store overraskelse at jeg nu er underviser med stort U.

Derfor er det sådan et privilegie at over 100 garninteresserede kvinder har villet være med, når jeg har inviteret til kurser og workshops i noget så nørdet som at spinde.

Det startede med workshops fokuseret omkring genspinding af garnrester på håndten, men da en gruppe kursister nærmest insisterede på at jeg også skulle lærer dem at spinde på spinderok så kom den del også med.

Der er helt sikkert spindere derude med mere erfaring og større teknisk viden end mig, men med over 10 års erfaring i at tilrettelægge og faciliterer kurser og workshops så ved jeg at noget af det jeg er bedst til er at formidle og skabe gode rammer omkring læring. 

Vi sidder omkring et bord og spinder

Om mig

Jeg elsker garn og har strikket lige siden jeg lærte det som teenager.

Som studerende arbejdede jeg som ’Levende museum’ i Den Gamle By i Århus, hvor jeg bl.a. viste publikum, hvordan man i 1800tallet spandt garn på både håndten og spinderok.

Da jeg 10 år senere flyttede i hus blev der plads til egen spinderok og siden har jeg eksperimenteret med alle mulige former for spindefibre.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig i gang med at spinde.

Hilsen Astrid Sandmark

"Astrid er en dygtig og meget observant underviser, der giver alle deltagerne muligheder på hver deres niveau. Intet er for småt eller for stort og alle oplevede vist en eller anden for succes. Dejlig dag, dejligt kursus."

Birgit, kursusdeltager i september 2021

Vil du have besked når der kommer nye kurser?

 

Du kan skrive dig op her til at få besked når jeg opretter nye kurser.

I nyhedsbrevet deler jeg også ind i mellem lidt andet spinde og uld relateret, men ikke mere end et par gange om året.

 

Tak for din tilmelding - du skal lige over i din indbakke og godkende at jeg faktisk må skrive til dig.