Kommende kurser

  • Lørdag d. 22. og 29. januar - Basiskursus i spinderok - Dalby, tilmelding via FOF
  • Søndag d. 30. januar kl. 10 - 15 i København K
  • Søndag d. 13. februar kl. 10 - 15, Sjælland (sted endnu ikke fundet)
  • Lørdag d. 5. marts - Dalby, tilmelding via FOF

Heldagkurser

Du får en grundig intro til det at spinde og forskellige typer spindefibre. Du får redskaber i hænderne og kan stifte bekendtskab med spindeprocessen både på håndten og spinderok. Du når godt i gang med at spinde dit eget garn og kan forsætte derhjemme.

850 kr.

Aftenkurser

Du hører teorien og får redskaber i hænderne. Du kommer i gang med at spinde dit eget garn og kan forsætte processen hjemme.

520 kr

Der kan være op til 12 deltagere på et kursus.

Jeg medbringer alle redskaber du skal bruge, inklusiv vasket råuld. Det vil også være muligt at købe bløde og lækre spindefibre til at blande i garnet, hvis du har lyst til det.
På mine egne kurser vil der blive serveret kaffe, the og en sandwich.

 

Tilmeld dig ved at sende en mail til astrid@selvsaaet.dk og skriv hvilket kursus du gerne vil deltage på.

Underviseren

Jeg elsker garn og har strikket lige siden jeg lærte det som teenager. Som studerende arbejdede jeg som ’Levende museum’ i Den Gamle By i Århus, hvor jeg bl.a. viste publikum, hvordan man i 1800tallet spandt garn på både håndten og spinderok.
Da jeg 10 år senere flyttede i hus blev der plads til egen spinderok og siden har jeg eksperimenteret med alle mulige former for spindefibre.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig igang med at spinde.

Hilsen Astrid Sandmark

"Astrid er en dygtig og meget observant underviser, der giver alle deltagerne muligheder på hver deres niveau. Intet er for småt eller for stort og alle oplevede vist en eller anden for succes. Dejlig dag, dejligt kursus."
Birgit, kursusdeltager i september 2021